Wij willen u graag behulpzaam zijn bij het organiseren van een geslaagd feest. Kijk voor de mogelijkheden op de diverse pagina's van deze website. Wilt u informatie of heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier op deze website.
Peter Courage

Fijne feestdagen

Kerstbuffet 2019

Gezellig met zijn vieren of met de hele familie genieten van ons kerstbuffet? Vraag dan tijdig uw buffet aan. Bestellen kan tot dinsdag 17 december 2019. Afhalen kan ook op 1ste en 2de Kerstdag tussen 10:00 en 11:00 uur.

  • Warme gerechten
  • Koude gerechten
  • Dessert
Bekijk het complete buffet

Over ons

In 1971 beginnen Math en Ria Courage-Smeets een slagerij aan de Maasheuvel in het Limburgse dorpje Roosteren. Een aantal jaren later verhuizen zij naar een groter pand gelegen aan de Maasheuvel 1. In dit pand wordt de slagerij gecombineerd met een kleine supermarkt. Inmiddels, na een aantal verbouwingen, is op deze locatie een slagerij, cateringservice en een complete dorpssupermarkt gehuisvest.

In 1998 gaat zoon Peter officieel deel uitmaken van het bedrijf. Vanaf het begin wordt er al in catering bedreven, echter sinds het jaar 2000 gebeurd dit uitgebreider en herkenbaar via folders en via reclame op de koelwagen en aanhanger.

Sinds 2008 zijn wij d.m.v. een verbouwing en uitbreiding van de cateringruimte onze klanten nog beter van dienst.

Bedankt voor uw aandacht en smakelijk eten!